fbpx

M line matras review

M line Matras Review? Dan ben je hier aan het juiste adres! M line is een aanbieder van slaapsystemen en bekend doordat veel topsporters slapen op hun matrassen. Denk bijvoorbeeld aan een Epke Zonderland, Joop Zoetemelk en Team Jumbo-Visa. Zo moeten M line matrassen bijdragen aan het herstel van het lichaam en de geest. Ben je benieuwd naar alle M line matrassen, prijzen en de voor- en nadelen? In deze M line matras review lees je of het investeren in een M line matras de moeite waard is! 

Waar komt het M line matras vandaan?

M line maakt deel uit van Dutch Bedding Company. Dit is een dochteronderneming van Beter Bed Holding B.V., een Nederlandse onderneming opgericht door Pieter en Marc Diks. Sinds 2001 bekleedt M line een behoorlijke prominente rol binnen de matrassenindustrie in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk. 

Beter Bed M Line matras

Bij Beter Bed kun je een breed scala aan M Line matrassen vinden. Bij deze keten kun je verschillende modellen en maten van M Line matrassen vinden, zodat je kunt kiezen welk model het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren en slaapbehoeften past. Naast matrassen biedt M Line bij Beter Bed ook bijpassende bedbodems en hoofdkussens aan. Deze producten zijn ontworpen om samen te werken met de M Line matrassen en zo een compleet slaapsysteem te creëren.

Het is raadzaam om de website van Beter Bed te raadplegen of een bezoek te brengen aan een van hun winkels om het assortiment M Line matrassen te bekijken en te testen. In de winkel kun je vaak persoonlijk advies krijgen van slaapadviseurs rondom het M Line matras die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze op basis van jouw voorkeuren en slaapbehoeften. Houd er rekening mee dat prijzen, beschikbaarheid en specifieke modellen van M Line matrassen bij Beter Bed kunnen variëren.

M line matrassen

Bij M line geloven ze niet in het one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is hierdoor opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper. Via de matrassenwijzer kun je bij M line het beste matras uit de diverse categorieën vinden. M line biedt 5 categorieën matrassen aan: Medic Motion, Slow Motion, Cool Motion, Iconic, Green Motion en het Wave matras. In deze M line matras review gaan we in op de diverse categorieën en wat de matrassen precies doen. Naast M line matrassen, biedt het merk ook bedden, boxsprings, kussens, toppers en beddengoed aan.  

Wave matras

De eerste op onze M line matras review is het Wave matras. Wave is eigenlijk een soort eigen bedrijf binnen M line met een eigen website. Deze vertakking van M line biedt matrassen aan die je zelf nog kunt aanpassen naar jouw eigen smaak. Er zijn 3 Wave matrassen: Wave, Wave Light en Wave Smart. De Wave Smart is de goedkoopste van de drie en heb je voor  €269 voor de kleinste maat. De Wave Smart is een echt budget matras dat moet concurreren met Lidl en Ikea en is slechts 18 cm hoog. De afritsbare matrashoes is wasbaar op maximaal 40 graden.

De Wave Light heb je vanaf €349 in huis  en is 18 cm. Dit matras is een one fits all M line matras met goedkoop schuim. Dan heb je nog de originele Wave die je voor €599 de volgende dag in huis hebt. Dit matras in de M line matras review is 24 cm hoog en bestaat uit 5 comfortzones voor ondersteuning bij je heupen, schouders en rug.

De bovenlagen kun je eenvoudig draaien naar wens. De tijk bestaat uit 100% polyester en het matras bestaat uit een mix van traagschuim en koudschuim. Wil je echt comfort ervaren? Dan gaat de Wave je dat hoogstwaarschijnlijk niet genoeg bieden. Het matras is wat minder hoog dan bij andere matrasmerken en de materialen zijn niet heel innovatief. Wel krijg je 125 dagen proefslapen en 10 jaar garantie. 

Als wij kijken naar een toegankelijke maat voor een groot tweepersoons matras kom je al snel uit op €1.099 (180×200). Het Wave matras is een van de simpelste en goedkoopste M line matrassen in de M line matras review. In de reviews op de site is niet iedereen heel positief, dus raden wij aan bij een iets groter budget voor een andere optie te gaan.

Credit: Wave by M line

M line matras review: Cool Motion matrassen

De M line matrassen in de categorie Cool Motion zijn voornamelijk gefocust op ventilatie met visco-elastisch schuim, ook wel traagschuim genoemd. In deze categorie heb je de keuze uit 8 Cool Motion matrassen met elk hun eigen kenmerken. Elk type komt zowel voor in een soft (zachte) versie en een firm (harde) versie. Cool Motion 1 en 2 lijken op elkaar qua opbouw, maar verschillen van elkaar wat betreft toplaag.

Cool Motion 1 heeft een zachte toplaag, terwijl het Cool Motion 2-matras een firme toplaag heeft. Beide matrassen zijn slechts 18 centimeter hoog. Deze M line matrassen hebben een vanafprijs van €899 (zonder korting) op het kleinste formaat.

Cool Motion 3 en 4

Cool Motion 3 en Cool Motion 4 matrassen zijn bijna hetzelfde wat betreft de samenstelling, kunnen we stellen in deze M line matras review. Het voornaamste verschil tussen de matrassen is dat de Cool Motion 3 een soft visco-elastische toplaag heeft en de Cool Motion 4 beschikt over een visco-elastische toplaag. Verder bestaan beide matrassen uit HR-schuim, Body Adapt en Clima Support. De matrassen zijn slechts 22 centimeter hoog en hebben een vanafprijs van €1.299 op de kleinste maat (zonder korting).

Cool Motion 5 en 6

Deze M line matrassen in de M line matras review zijn wat luxer dan de voorgaande matrassen. Deze varianten matrassen hebben dezelfde samenstelling als de Cool Motion 3 en 4, maar zijn aangevuld met een 7-zone pocketvering. In combinatie met de laag HR-schuim zorgen deze lagen ervoor dat je gemakkelijk draait in bed. Deze twee matrassen zijn een stuk hoger en zijn 26 cm hoog en dat is te zien in de prijs. Je kunt de Cool Motion 5 in huis hebben voor een vanafprijs van €1.699 op de kleinste maat (zonder korting).

Cool Motion 7 en 8

De Cool Motion 7 en 8 zijn luxere matrassen met nog meer focus op de ventilatie. De Dynamic Support in deze matrassen beschikt over schuim ballen, waardoor je nog meer mobiliteit krijgt tijdens het slapen. Ook bij deze matrassen vind je een soft toplaag of een firme toplaag. De matrassen zijn 26 cm hoog en zijn verkrijgbaar vanaf €1.999 op de kleinste maat (zonder korting). Zeer prijzig dus! 

M line matras review: Slow Motion matrassen

Deze M line matrassen moeten zich onderscheiden wat betreft ondersteuning, ventilatie en drukverdeling. De matrassen zijn op basis van koudschuim en visco-elastisch schuim. Zo bestaan de Slow Motion 1 en 2 uit twee schuimlagen en zijn ze beide 19 cm hoog, wat niet heel comfortabel is. 

Slow Motion 1 en 2 maken gebruik van opencellig visco-elastisch schuim in de toplaag voor goede luchtcirculatie. Slow Motion 1 heeft een zachtere toplaag, terwijl de toplaag van Slow Motion 2 wat harder is. Deze matrassen hebben een beginprijs van €899 op de kleinste maat (zonder korting). Het grootste verschil tussen Slow Motion en Cool Motion is de wasbare tijl. De Slow Motion maakt gebruik van een milieuvriendelijke hoes (Lyocell), terwijl de Cool Motion speciale microvezels bevat. 

Slow Motion 3 en 4

Deze twee matrassen in de M line matras review moeten nog meer ondersteuning bieden. Beide M line matrassen hebben opencellig HR-schuim als basis en visco-elastisch schuim in de toplaag voor een goede drukverdeling.  Zowel de Slow Motion 3 als de Slow Motion 4 is 22 cm hoog. De Slow Motion 3 en 4 hebben een vanafprijs van €1.299 op de kleinste maat (zonder korting). Het verschil zit ‘m in al deze matrassen voornamelijk in de marketing en hoe ze worden gepositioneerd, want de samenstellingen van alle Cool Motion matrassen komen zeer overeen. 

Slow Motion 5 en 6

De Slow Motion 5 en 6 behoren tot de Hybrid-serie: hybride matrassen opgebouwd uit een basislaag van pocketveren met daarop een laag HR-schuim voor comfort. Deze matrassen in de M line matras review zijn 26 cm hoog, wat vrij hoog is. Deze Slow Motion matrassen zijn een combinatie van pocketvering en schuimlagen. De eerste laag bestaat uit Firm Visco-elastisch schuim, wat zorgt voor ondersteuning van het lichaam. De tweede laag is een Stevige 7-zones pocketvering laag, met de pocketveren verdeeld in zeven verschillende zones. Op deze manier worden sommige delen van het lichaam extra ondersteund. 

Als derde laag hebben we de Body Adapt, een laag die nauw aansluit op je lichaam. Het zorgt ervoor dat er minder druk komt te staan op de normale drukpunten, zoals je schouders en je heupen. Dan volgen nog de laag met insnijdingen en de laatste laag Clima support voor ventilatie.

Dit komt daarentegen wel met een flink prijskaartje kunnen we concluderen in deze  M line matras review, namelijk maar liefst  €1.699 op de kleinste maat. Een tweepersoons matras komt in de buurt van de €3000 (of meer). De garantie van het Slowmotion 5 en 6 matras is 5 jaar, maar wordt 10 jaar wanneer je het bij M line registreert. Vele bedrijven bieden alles bij elkaar opgeteld, betere matrassen. 

Slow Motion 7 en 8

Dit zijn premium Slow Motion matrassen op basis van 7-zones pocketvering voor ondersteuning. De schuimballen zorgen ervoor dat je goed kunt bewegen tijdens je slaap. Beide matrassen zijn 26 centimeter hoog. Dynamic Support in deze matrassen zorgt voor ondersteuning en wendbaarheid, zodat je in elke slaaphouding goed ligt.  De Slow Motion Hybrid Premium 8 voelt steviger aan dan de 7-variant. Deze M line matrassen heb je morgen in huis voor een vanafprijs van €1.999 op de kleinste maat (zonder korting). 

Credit: M Line

M line matras review: Iconic matrassen

De Iconic matrassen zijn onderscheidend door de Talalay latex laag, een natuurlijke grondstof die voor zacht comfort moet zorgen. Deze matrassen zijn vooral ideaal voor degenen die ‘s nachts veel transpireren of allergisch zijn voor huisstofmijt. 

Iconic Star 3 en 4

In deze M line matras review vind je het Iconic star 3 en 4 matras. Deze matrassen bestaan uit drie verschillende schuimlagen. De toplaag is gemaakt van latex met verschillende hard- en dichtheden, waardoor het verschil tussen soepel en stevig goed voelbaar is. Een onderscheidend aspect van het Iconic Star 3 en 4 matras van M line is de Contour Support in de basis van het matras. 

De matrassen sluiten nauw aan met de contour van het lichaam en bieden op deze manier extra ondersteuning, bijvoorbeeld  bij de heupen en de wervelkolom. Daarnaast zijn de M line matrassen hypoallergeen en duurzaam (gebruik van eco-vriendelijk Lyocell). Iconic star 3 en 4 komen met een flink prijskaartje vanaf €999 op de kleinste maat (zonder korting). Je krijgt dan prima ondersteuning maar wel een matras dat slechts 22 cm hoog is. 

Iconic Hero 5 en 6

Deze M line matrassen uit de M line matras review bestaan uit twee lagen, waaronder Contour Support voor ondersteuning die het lichaam nodig heeft. Deze twee matrassen zijn een stuk hoger met een hoogte van 26 cm. Door het gebruik van latex en verschillende hardheden kun je het onderscheid tussen stevig en soepel goed voelen.  De Iconic Hero 5 is iets zachter dan de Iconic hero 6. Deze M line matrassen voor een vanafprijs van €1.299 op de kleinste maat (zonder korting). 

Iconic Legend 7 en 8

De Iconic 7 en 8 bevatten pocketveren boven op de Contour Support laag, waardoor het dynamische matrassen zijn. Deze twee matrassen uit de M line matras review zijn 26 cm, wat het dikke en hoge matrassen maakt. De standaard hoogte is meestal 25 cm hoog. De Iconic Legend 7 is iets zachter dan de 8. De matrassen zijn zo gemaakt dat er actieve ventilatie in het matras plaatsvindt, waardoor het matras huisstofmijt resistent is en antibacterieel. Deze M line matrassen koop je voor een vanafprijs van €1.599 op de kleinste maat.

Credit: M Line

M line matras review: Green Motion matrassen

De Green Motion matrassen in deze M line matras review zijn duurzaam en worden gerecycled. Dit is mogelijk omdat de onderdelen in het M line matras niet verlijmd zijn. Hoewel de matrassen gerecycled zijn, hebben ze alsnog een flinke vanafprijs, zoals €1.299 op de kleinste maat van het basic matras uit deze lijn, Green Motion Circular. Aan de Green Motion matrassen zitten veel minder vaak aanbiedingen gekoppeld. 

Green Motion 3 en 4

De Green Motion 3 en 4 zijn 22 cm hoog en bestaan uit onder andere pocketveren en visco-elastisch schuim voor goede drukverdeling. De Green Motion 3 beschikt over een zachte pocketveer, terwijl de pocketveren in de Green Motion 4 veel steviger zijn. Door de veren en polyester comfortlaag is het matras aan het einde van de levensduur weer te hergebruiken. Dit type matras heb je voor een vanafprijs van €1.599 in huis. 

Green Motion 5 en 6

Deze matrassen in de M line matras review zijn opgebouwd uit pocketveren en een dubbele labyrinth laag en verminderen huisstofmijt voor een hygiënische nachtrust. De Green Motion 5 is wat zachter dan de 6. Beide matrassen zijn 22 cm hoog, wat niet heel hoog is, zeker gezien de prijs. De binnenhoes is gemaakt van 100% polyester en kan gerecycled worden. Deze M line matrassen koop je voor een vanafprijs van €1.699. 

Green Motion 7 en 8

Wat maakt de Green Motion 7 en 8 anders dan de rest? Deze M line matrassen hebben een laag van side-to-side pocketveren die doorlopen tot aan de zijkanten van het matras voor ergonomische ondersteuning. Daarnaast beschikken de twee matrassen in deze M line matras review over een laag latex dat bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zorgt voor een goed ventilerend vermogen. De matrassen zijn slechts 22 cm hoog en koop je voor een beginprijs van €1.799.

M line matras review: Medic Motion matrassen

De twee Medic Motion matrassen zijn speciaal ontwikkeld met focus op de drukverdeling en moet  risico’s op vervelende rugklachten verminderen zodat je je gedurende de dag fit voelt. De + variant is voorzien van een DEEP flex zone, waardoor meer ruimte vrijgelaten wordt bij de schouderzone. Dit is vooral handig voor actieve slapers.

De Medic Motion matrassen zorgen dat je ruggengraat minder doorzakt. De tijk van de Medic Motion is afritsbaar en wasbaar op een temperatuur van 60°C. Dit is in contrast met de andere matrassen van M Line die vooral gewassen kunnen worden op 40°C. Deze M line matrassen koop je voor een vanafprijs van €1.0999.

Voordelen M Line matras review

M line matrassen hebben een aantal voordelen. We zetten hier de belangrijkste voordelen op een rij in de M line matras review:

 • Ergonomisch design: het M line matras is ontworpen om zich aan te passen aan de natuurlijke krommingen van je lichaam. Dit kan helpen om rugklachten en nekklachten te verminderen.
 • 100 dagen proefslapen. 
 • Gratis verzending en retournering.
 • Geregeld diverse aanbiedingen. 
 • Open celstructuur.
 • De matrassen gaan over het algemeen lang mee. 
 • Voor elke slaaphouding een matras.
 • Aangeraden door fysiotherapeuten en sporters.

Nadelen M Line matras review

Er zijn enkele mogelijke nadelen volgens onze M line matras review, een paar om in gedachten te houden:

 • Hoge prijs.
 • Sterke geur bij eerste gebruik.
 • Mogelijk te stevig: Sommige mensen vinden dat M Line matrassen te stevig zijn voor hun smaak. Dit kan resulteren in een minder comfortabele slaapervaring.
 • Warmtegevoelig: M Line matrassen zijn gemaakt van visco-elastisch schuim, dat warmtegevoelig is. 
 • Niet alle matrassen hebben een hoes die wasbaar is op 60 graden.
 • Je dient eerst de matrassenwijzer in te vullen om uit te vinden welk matras bij je past.
 • Veel slechte reviews.
 • Klantenservice niet optimaal. 
 • Afhankelijk van het type matras, maar na registratie pas tot 10 jaar garantie. 

M line matras review prijzen vergelijken

Over het algemeen zijn M line matrassen te vinden in het hogere prijssegment, omdat ze bekendstaan om hun kwaliteit en comfort. De prijzen van M line matrassen variëren tussen de €500 en €2000 voor een eenpersoonsmatras. Bij ieder type matras kun je het gewenste formaat aangeven en er komt een nieuwe prijs in beeld. M line is over het algemeen duurder dan andere matras merken in hetzelfde type segment. 

Op de website van M line zelf vind je geregeld aantrekkelijke aanbiedingen, zoals 25% korting op meerdere modellen of een 1+1 actie. Ben je klant van CZ? CZ is partner van M line en heeft speciaal voor haar leden kortingen op M line matrassen, toppers en kussens. Ook bij Wehkamp, BeterBed en Sleep Fast komen geregeld aanbiedingen voorbij tijdens de sale. 

Klantenservice

Je ontvangt gratis levering en retournering bij al je M line bestellingen. Daarnaast kun je het M line matras thuis 100 dagen uitproberen. We hebben ook gekeken naar de omruilgarantie in deze M line matras review en deze is in werkelijkheid niet zoals het bij andere matrasmerken geregeld is. Je krijgt namelijk geen geld terug en je kunt maar éénmalig omruilen voor een ander model waar weer kosten bijkomen. Daarnaast zit je verbonden aan een aantal verplichtingen, zoals dat je het matras minimaal 30 dagen moet uitproberen en de omruilgarantie alleen geldt op 1-persoons matrassen.

Daarnaast is de garantie wat dubieus bij M line, kunnen we stellen in deze M line matras review. Er geldt als basis een wettelijke garantie op alle matrassen, maar krijg je bij M line slechts 1 jaar volledige garantie op de hoes, 2 jaar volledige garantie op de kern van Cool Motion en Slowmotion 1 en 2 matrassen. Je krijgt 5 jaar volledige garantie op de kern van de Cool Motion en Slow Motion 3, 4, 5, 6, 7, 8 matrassen. Na 5 jaar, geldt een korting op de aanschafprijs van een vervangend matras. De garantie is hierdoor ietwat vreemd, omdat de M line matrassen in het hogere segment vallen en goede kwaliteit horen te bieden.

Reviews

Wanneer we kijken naar de reviews op platformen, zoals Trustpilot en Kiyoh in deze M line matras review, dan valt op dat de algemene score van M line vrij laag is. Op Trustpilot scoort M line slechts een magere 2,6 en op Kiyoh een 7,9 gemiddeld. Vooral over de service lijken veel klanten binnen te komen. Daarnaast lijken klanten juist rugpijn te krijgen van diverse M line matrassen, terwijl het merk heel erg inzet op de ergonomie en drukpunten verlichten.

M Line matras review
Credit: Trustpilot
M Line matras review
Credit: Trustpilot

Hoe lang gaat een M line matras mee?

Gemiddeld moet een M line matras 10 jaar meegaan kunnen we stellen in de M line matras review. Uiteraard ligt de levensduur ook aan hoe het matras gebruikt wordt en wat voor onderhoud er plaatsvindt. Het is aan te raden om een M line matras jaarlijks te reinigen. Daarvoor kun je een M line for life passport aanschaffen met recht op een jaarlijkse professionele reinigingsbeurt. Een M line matras is écht aan vervanging toe, zodra er kuilvorming of slijtage ontstaat. 

Welk M line matras moet ik kiezen?

De keuze voor jouw matras hangt natuurlijk erg af van je eigen smaak. Wat wel fijn is, is dat alle matrassen geschikt zijn voor elke soort slaper, dus als je weet wat je wil, kun je er eentje voor jou slaapbehoeften kiezen. Daarnaast kun je kiezen voor een soft of stevige basislaag. Het fijne aan het Wave matras is dat je hem op elk moment nog een keer kan aanpassen als je smaak met de jaren verandert.  Om te weten welk matras het beste bij jou past, kun je het beste de online matraswijzer invullen. Je krijgt zo advies op maat om je te helpen bij je zoektocht.

M Line matras doorgezakt?

M Line matrassen zouden kwalitatief goed moeten zijn, maar online vind je veel reviews over klanten die klagen over het doorzakken van hun M Line matras. Het doorzakken van een matras kan verschillende oorzaken hebben, zoals slijtage, verlies van veerkracht of onjuist gebruik.

Na verloop van tijd kan een matras enige vorm van doorzakken vertonen, vooral als het intensief is gebruikt of als het niet correct is onderhouden. Om doorzakken te minimaliseren en de levensduur van een M Line matras te verlengen, zijn er een paar dingen die je kunt doen:

 1. Draai het matras regelmatig om: Door regelmatig het matras om te draaien (bovenkant naar onderkant en voeteneinde naar hoofdeinde), kun je de druk op specifieke plekken verminderen en de gelijkmatige slijtage bevorderen.
 2. Gebruik een geschikte bedbodem: Zorg ervoor dat je M Line matras wordt gebruikt op een geschikte bedbodem die de juiste ondersteuning biedt. Een stevige, vlakke ondergrond kan helpen om de levensduur van het matras te verlengen.
 3. Onderhoud en reiniging: Volg de instructies van de fabrikant met betrekking tot het onderhoud en de reiniging van het matras. Hierdoor blijft het matras in goede staat en behoudt het zijn eigenschappen langer.

Mocht je merken dat je M Line matras tekenen van doorzakken vertoont, dan kan het raadzaam zijn om contact op te nemen met de klantenservice van M Line voor advies en mogelijke garantieclaims. M Line biedt doorgaans garantie op hun matrassen, afhankelijk van de specifieke voorwaarden en de duur van de garantie.

Wat zegt de Consumentenbond over het M Line matras?

In het verleden heeft de Consumentenbond M Line matrassen beoordeeld en opgenomen in hun matrassentests. De tests van de Consumentenbond omvatten verschillende aspecten zoals ligcomfort, ondersteuning, duurzaamheid en ventilatie. De resultaten en scores kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model en de maat van het M Line matras dat wordt getest.

Het is belangrijk op te merken dat de beoordelingen en scores van de Consumentenbond slechts één bron van informatie zijn bij het kiezen van een matras. Wat voor de ene persoon comfortabel is, kan voor een ander persoon anders aanvoelen. Het is altijd verstandig om persoonlijke voorkeuren, slaapgewoonten en eventuele specifieke lichamelijke behoeften in overweging te nemen bij het kiezen van een M Line matras.

Winnaar consumentenbond 2023
Aanpasbare matras Matt Sleeps (beste matras 2023)

Het Matt Sleeps matras is testwinnaar van de consumentenbond. Het matras staat op de 1e plek met een 7.7. Op de website van het consumentenbond staan ruim 60 reviews over het aanpasbare Matt Sleeps matras en daarop scoort Matt 4,5 van de 5 punten. Eerder kreeg Matt ook door de Consumentenbond het predicaat 'duurzame keuze' en scoorde een 9,2 op het gebied van duurzaamheid.

Bekijk actie matt sleeps Koop direct!

Zijn er M Line matras aanbiedingen?

In deze M line matras review hebben we gezien dat M line regelmatig diverse aanbiedingen biedt, zoals 25% korting op een matras of een 1+1-actie. Zo scheelt het je toch vaak een paar honderd euro. Maar let op, andere matras merken bieden ook regelmatig diverse aanbiedingen aan.

M Line matras 2e gratis?

Zoals bovengenoemd biedt M Line regelmatig diverse aanbiedingen, zoals een 2e gratis matras actie, ook via Beter Bed. Om op de hoogte te blijven van actuele aanbiedingen en promoties met betrekking tot M Line matrassen, raden we aan om de website van M Line te bezoeken of contact op te nemen met hun klantenservice. Ze kunnen je voorzien van de meest recente informatie over eventuele lopende aanbiedingen, waaronder de mogelijkheid van een tweede M Line matras gratis.

Conclusie M line matras review

M line biedt prima matrassen aan die kwalitatief sterk zijn en spelen vooral in op topsports. De prijzen zijn vaak aan de hogere kant zijn, zelfs als wij kijken naar de Wave (het instapmodel). Daarnaast vinden wij de voorwaarden en garanties eigenlijk te minimaal. Vooral voor zo een deskundig bedrijf dat al zo lang actief is. Dan kan je klanten en consumenten toch wat meer gemak bieden bij een van hun grootste aankopen.

Daarnaast zijn de reviews van klanten veelal negatief en heeft M line slechts een score van 2,8 op Trustpilot, wat natuurlijk ook veel zegt. Al met al kunnen we stellen in deze M line matras review dat als je veel geeft om het herstel van je lichaam en geest tijdens de slaap, er toch betere matras merken op de markt zijn, zoals het aanpasbare Matt matras van Matt Sleeps en Tempur. 

0 Points

Bruno-matras-review
Previous Article