fbpx

Aanpasbaar matras van Matt Sleeps: hoe werkt het?

Aanpasbaar matras? Matt Sleeps is vergeleken met andere matras bedrijven nog relatief jong. Volgens de site van Matt Sleeps begon hun verhaal in 2015 toen zij ontdekten hoe de matrassenindustrie écht in elkaar zat, een industrie waar de enige focus lag op grote marges. Zij, goed als ze zijn, besloten hier verandering in te maken en begonnen hun zoektocht naar het perfecte matras dat zij ook voor een schappelijke prijs op de markt konden brengen. Zo geschiedde. Tegenwoordig maakt Matt Sleeps een matras van uitstekende kwaliteit voor een schappelijke en voor iedereen betaalbare prijs. 

Aanpasbaar matras

Aanpasbaar matras

Matt Sleeps verkoopt slechts één aanpasbaar matras. Echter, het is wel een hele speciale. Vandaag gaan we het hebben over het aanpasbare matras van Matt Sleeps. het is een nieuw matras dat geschikt is voor elke soort slaper dankzij de aanpasbare opties van het matras. Het aanpasbare matras wordt standaard geleverd in standje 3, medium. Als je het matras toch liever iets harder of zachter wil kun je het makkelijk zelf aanpassen door het aanpasbaar matras open te ritsen en de hardheid te veranderen. Het aanpasbare matras van Matt Sleeps bestaat uit maar liefst 9 verschillende onderdelen!

Winnaar consumentenbond 2023
Aanpasbare matras Matt Sleeps (beste matras 2023)

Het Matt Sleeps matras is testwinnaar van de consumentenbond. Het matras staat op de 1e plek met een 7.7. Op de website van het consumentenbond staan ruim 60 reviews over het aanpasbare Matt Sleeps matras en daarop scoort Matt 4,5 van de 5 punten. Eerder kreeg Matt ook door de Consumentenbond het predicaat 'duurzame keuze' en scoorde een 9,2 op het gebied van duurzaamheid.

Bekijk actie matt sleeps Koop direct!

Duurzame materialen

De eerste bestaat uit tencel en is gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Daarna heb je de rits op het aanpasbaar matras waardoor je gemakkelijk de hoes kunt verwijderen om te wassen en vervolgens komt de hyper support laag, een laag die bestaat uit innovatief schuim dat ventileert. Dan traagschuim, koudschuim zacht en koudschuim stevig (meer uitleg over de verschillende soorten schuim vind je ook op onze site), een comfortlaag met extra veel comfortzones en dan ten slotte de matrashoes en antisliplaag. Nu je een beetje weet waaruit het aanpasbaar matras bestaat zie je misschien al de voordelen ervan in.

Het aanpasbare matras

Ieder mens is speciaal en heeft zijn eigen speciale wensen, wat betekent dat ook iedereen mens een eigen speciale wens heeft wat betreft matrassen. Het grote voordeel aan het aanpasbaar matras van Matt Sleeps is dus dat je dankzij de vele verschillende lagen het matras helemaal naar je eigen wensen kan samenstellen. Wil je het iets harder? Trek de zachte koudschuim laag eruit en wissel je hem om met de traagschuim laag. Wil je het liever toch iets zachter? Dan kun je even makkelijk de harde koudschuim laag eruit halen en die bovenop leggen.

We raden ook altijd andere soorten matrassen aan voor verschillende soorten slapers, maar het handige nu is dus dat het niet uitmaakt wat voor slaper je bent, het aanpasbaar matras matcht met iedereen! In tekst uitleggen hoe je het matras moet aanpassen is nogal lastig. Bekijk daarom vooral de video van Matt Sleeps over hoe je het matras kan aanpassen en verstellen.

Hoe verstel je het aanpasbare matras van Matt Sleeps?

Online matrassen bestellen

Dat iedereen tegenwoordig alles online besteld weet iedereen, en dat zal in de toekomst waarschijnlijk alleen maar meer worden, maar matrassen is iets wat nog niet iedereen online durft te bestellen. Op zich ook helemaal niet gek, je wil het aanpasbaar matras natuurlijk even proberen, even kijken hoe het ligt, maar tegenwoordig zitten er gigantische voordelen aan online matrassen bestellen. Om te beginnen is een matras kopen in de winkel een behoorlijke klus.

Servicevoorwaarden

Tenminste, het kopen niet, maar vooral het sjouwen richting de auto en daarna thuis nog de trappen op. Het handige als je online bestelt is dat ze het komen brengen en het voor je naar je bed tillen. Ook kun je proefslapen, wat betekent dat als je het niks vind je het aanpasbaar matras gratis kunt retourneren en gewoon je geld terugkrijgt. Ook bij Matt Sleeps zitten er grote voordelen aan online bestellen, maar niet alleen voor het bestellen van matrassen, maar ook bedden!

Ten eerste heeft Matt Sleeps een waanzinnige klantenservice waar mensen elke dag van de week bereid zijn jou te helpen. Ten tweede hebben ze ook uitstekende voorwaarden bij het aanschaffen van producten, zoals een aanpasbaar matras, bij Matt Sleeps. Een groot voordeel voor ons is ook dat het een Nederlands bedrijf is, wat de communicatie toch altijd een stukje makkelijker maakt.

Maar een van de grootste voordelen aan online bestellen bij Matt Sleeps blijft toch wel het feit dat ze, bij het bestellen van een bed, het bed bij jou thuis in elkaar komen zetten. Je hoeft niet meer te pielen met allerlei stukjes en schroefjes maar kunt gemakkelijk koffie en thee halen terwijl de mensen van Matt jouw bedje in elkaar zetten. 

Matras op maat

Dus, een aanpasbaar matras dat je gemakkelijk aan kunt passen. Een uitkomst voor elke soort slaper, ook voor jou! Daarnaast is dus ook online bestellen ontzettend handig dankzij de goede voorwaarden die eraan verbonden zijn. Proefslapen, gratis retournering en als je een bed besteld bij Matt Sleeps komen ze het voor je in elkaar zetten. We hopen dat je weer een stukje wijzer bent geworden en wensen je veel slaap plezier en nachtrust!

0 Points