fbpx

Voordelen Matt matras kopen bij Matt Sleeps

Voordelen Matt matras kopen? Matt Sleeps is een bedrijf dat nog niet zo lang bezig is, maar desondanks al vele voordelen biedt ten opzichte van andere verkopers van matrassen zoals bijvoorbeeld Auping en Emma. Het fijne aan Matt Sleeps is dat de verkoop online gaat en zo de keuzestress van de vele verschillende matrassen in een winkel vermijdt. Bij Matt Sleeps weet je waar je aan toe bent, aangezien ze één perfect matras verkopen. Lees snel onze gehele review van het Matt matras.

Dit doen ze omdat dit matras persoonlijk aan te passen is in hardheid en zo de keuze aan de klant laat om op zoek te gaan naar de ideale ligervaring. Daarnaast is een van de voordelen van het Matt matras dat Matt Sleeps een bedrijf is dat er altijd is geweest voor de klant en om die reden afstand neemt van de hoge winstmarges in de matrassen industrie. Aangezien Matt Sleeps geen winkels heeft, besparen ze alleen maar nog meer kosten. Zo is het matras dat online te bestellen is niet alleen van de allerhoogste kwaliteit, maar is het ook nog eens voor iedereen betaalbaar. 

Beste matras volgens de Consumentenbond

Het beste matras Consumentenbond 2023 is het Matt Sleeps matras. Dit matras is gekroond tot ‘beste uit de test’. Het Matt Sleeps matras had eerder al de prijs “Groene Keuze” gewonnen en mag nu ook “de beste uit de test” toevoegen aan hun prijzenkast. Het Matt Sleeps matras is beoordeeld met een 7,7. Op het gebied van ondersteuning scoort het Matt Sleeps matras gemiddeld een 7,6.

Dit is vergeleken met de vorige winnaar (Emma Sleep) een flinke verhoging. Emma Sleep had namelijk 6,2 gescoord op ondersteuning. Ook hebben ze een 7,7 voor comfort gekregen en een 7,6 op Levensduur en Duurzaamheid. Een geweldig matras volgens de Beste Matras Consumentenbond test 2023!

Online matras kopen bij Matt Sleeps

Wanneer je in de winkel staat om een matras te kopen, blijkt het toch altijd lastig te zijn om een goede keuze te maken. Er zijn talloze opties en voor je het weet ben je al een uur verder zonder eigenlijk iets gevonden te hebben. Vaak koop je dan een matras waarvan je misschien niet helemaal overtuigd was. Het grote voordeel aan Matt Sleeps is dat al deze moeite je bespaard blijft door de online verkoop via hun zeer gebruiksvriendelijke website. Zoals gezegd verkoopt Matt Sleeps slechts één matras.

Winnaar consumentenbond 2023
Aanpasbare matras Matt Sleeps (beste matras 2023)

Het Matt Sleeps matras is testwinnaar van de consumentenbond. Het matras staat op de 1e plek met een 7.7. Op de website van het consumentenbond staan ruim 60 reviews over het aanpasbare Matt Sleeps matras en daarop scoort Matt 4,5 van de 5 punten. Eerder kreeg Matt ook door de Consumentenbond het predicaat 'duurzame keuze' en scoorde een 9,2 op het gebied van duurzaamheid.

Bekijk actie matt sleeps Koop direct!

Aanpasbaar matras

De breedte en lengte van jouw bed kunnen precies aangepast worden naar de maat van het matras. Ondanks dat een matras online kopen op het eerste gezicht onhandiger lijkt dan in de winkel heeft Matt Sleeps hier iets slims op bedacht. Het matras is namelijk niet alleen geschikt voor elke ondergrond (bijv. lattenbodem, boxspring of grond), maar er is ook de mogelijkheid om het matras aan te passen naar een van de zes verschillende hardheden.

Mocht je een matras hebben voor twee personen is het zelfs mogelijk om de kant van jouw partner op een hardere stand te hebben dan jouw kant. Bij het online kopen van een matras bezorgt Matt Sleeps het matras bovendien gratis bij jou thuis om het vervolgens ook nog helemaal naar jouw bed te brengen.

Uitstekende klantenservice

Natuurlijk bestaat er dan nog altijd een mogelijkheid dat het matras van Matt Sleeps misschien toch niet bij je past. Gelukkig biedt Matt Sleeps een periode van 120 dagen aan om het bed eens helemaal uit te testen. Mocht het matras dan toch niet bevallen is er nog altijd de mogelijkheid om het matras online te retourneren via de flexibele retour service van Matt Sleeps.

Via het speciale retourformulier kan je binnen twee weken online een afspraak maken om Matt het matras kosteloos te laten ophalen. Het matras wordt vervolgens persoonlijk afgehaald door Matt Sleeps, waarna ze hem opnieuw verpakken en het gehele aankoopbedrag gewoon terugstorten. Kortom, het online kopen van een matras levert alleen maar voordelen op ten opzichte van het kopen van een matras in de winkel. Geen gezeur van verkopers, geen keuzestress, geen gesjouw en hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. 

Voordelen Matt matras tegenover Auping en Emma 

Mede door de succesformule van Matt Sleeps met de online verkoop van matrassen denken steeds meer bedrijven aan deze tactiek. Twee bekende verkopers van matrassen zijn bijvoorbeeld Auping en Emma, die namelijk al jaren matrassen van hoge kwaliteit leveren. Wat is het dan precies dat Matt Sleeps bij de online verkoop van matrassen onderscheidt van deze twee bedrijven?

Auping

Bij Auping is het verschil toch al wel heel snel te merken in de prijsverhouding. Los van het feit dat je verdwaalt in de vele opties aan matrassen ben je op zijn minst 1100 euro kwijt aan een matras. Bovendien moet je bij Auping een matras vinden dat perfect bij je past voordat je echt de goede vindt en zo blijf je aan de gang met het bestellen van andere matrassen van Auping. Daarnaast duurt de levertijd van het matras ook nog eens weken langer.

Emma Sleep

Bij Emma is het echter iets beter geregeld. Je kan er online matrassen vinden rond dezelfde prijs als de matrassen van Matt Sleeps en ze leveren ook in korte tijd de matrassen bij je deur af. Emma Sleep is qua prijsverhouding wel wat duurder. Het grote verschil is toch wel dat Matt Sleeps fijner is dan Emma Sleep. Emma biedt online namelijk een bepaald matras aan waar je slechts kan kiezen tussen medium en hard. Er is dus geen optie voor zacht.

Wanneer je de medium en hard stand dan net niet lekker vindt, kan je de klantenservice wel bellen voor een zachtere of hardere comfortlaag. Dat is natuurlijk fijn, maar het is heel goed mogelijk dat je dan nog steeds niet je ideale ligstand hebt gevonden. Én uiteindelijk kopen we toch allemaal een matras voor de ideale nachtrust.

Een ding is zeker. Wanneer je online een matras koopt bij Matt Sleeps weet je voor de volle honderd procent dat je als een blok in slaap gaat op je nieuwe matrasje! 

0 Points