fbpx

Emma sleep – Het assortiment in 2023

Lekker slapen willen we natuurlijk allemaal. Toch vergeten mensen vaak hoe essentieel een kwalitatief goed matras is voor een goede nachtrust. Volgens de bedenkers van het Emma matras, bieden zij met hun matrassen de uitkomst voor een nacht heerlijk slapen. Het is natuurlijk niet voor niets dat dit matras al meerdere keren als beste uit de test is gekomen van de Consumentenbond. Maar wat maakt het Emma matras nou precies zo goed? En wat heeft dit Duitse merk allemaal nog meer in hun assortiment?

Wil je een specifieke uiteenzetting van het matras lezen? Lees dan onze review van het Emma matras. Of bekijk de matrassentest van de consumentenbond.

Wat zit er allemaal in het Emma Sleep assortiment

In plaats van helemaal in te zoomen op het matras leek het ons leuk om het gehele assortiment eens even kort onder de loep te nemen. Bij Emma verkopen ze namelijk niet de matrassen waar ze vooral bekend om staan, maar ook van allerlei andere dingen met betrekking tot de nachtrust. Denk bijvoorbeeld aan bedden, kussens, slaapaccessoires en technologische hebbedingetjes voor het slapen gaan.

Matrassen

Emma heeft in haar assortiment twee matrassen om zo het assortiment niet te ingewikkeld te maken. Laten we beide matrassen eens onder de loep nemen en kijken hoe de twee van elkaar verschillen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is geschikt voor alle lichaamstypen en heeft een vochtregulerend matrasdoek, dat u de kans biedt om zonder hoeslaken te slapen. Bovendien is het matras geschikt voor alle ondergronden en zorgt het schuim van het matras ervoor dat uw slaappositie zich aanpast aan uw deel van het matras. Ook heeft het matras een goede ondersteuning en drukverdeling, zodat u ontspannen kan slapen en geen last heeft van hinderlijke drukpunten.

Emma Hybrid

Het Emma Hybrid matras verschilt van het Emma O2 matras door de combinatie van schuim met pocketveren. Deze pocketveren zorgen ervoor dat het matras extra verstevigt is en u door de goede ondersteuning flexibeler voelt gedurende de nacht. Ook zorgt het matras voor drukontlasting en stabiliteit. Op deze manier wordt de wervelkolom goed uitgelijnd en zou je je nog onafhankelijker moeten voelen tijdens het slapen.

emma-sleep-assortiment

Bedden

De matrassen van Emma kunnen gecombineerd worden met de aanschaf van een bed van Emma. Emma heeft een assortiment van drie bedden, die aanzienlijk van elkaar verschillen in de kosten.

Het Emma essential bed frame

Het Emma essential bed frame is zeer goed te betalen en om deze reden wellicht een riskante aankoop. Het bed is een lattenbodem en slechts beschikbaar in drie formaten (al de drie formaten zijn 200 cm lang.) De latten passen zich aan uw gewicht, verdelen de druk op gelijkmatige wijze en zorgen er zo voor dat uw lichaam optimaal ondersteund wordt. Aangezien de latten lucht doorlaten voor het matras, kan het matras door de ventilatie langer fris blijven. Dit is op de lange termijn duurzaam.

Het Emma original bed

Het Emma original bed is al jarenlang een geliefd bed onder de consument, aangezien het Scandinavische ontwerp zorgt voor een tijdloze stijl in uw slaapkamer. Het bed biedt een optimale ondersteuning en bezit een drukverlichting dat zich aanpast aan uw lichaam. Het matras wordt daarnaast ook goed geventileerd, aangezien de bedbodem ademend is. Ook is het bed heel simpel te monteren.

Het Emma boxspringbed deluxe

Het Emma boxspringbed deluxe is een combinatie van een bed en een matras. Om deze reden is het Emma boxspringbed deluxe gelijk een stuk duurder dan de andere bedden van Emma. Het bed zorgt door de ijzeren veren voor een ideale verdeling van uw gewicht. De ijzeren veren passen zich ook aan uw slaaphouding, zodat u tijdens het slapen goed ondersteund wordt. Het matras zorgt daarnaast voor een ondersteuning van de rug en past zich net als het bed aan uw slaaphouding.

Kussens

Hoe lekker een matras of een bed ook kunnen liggen, uiteindelijk slaap je nog niet lekker wanneer uw kussen u niet bevalt. Emma biedt om deze reden een assortiment van twee kussens.

Het Emma kussen

Het Emma kussen is volgens Emma dé aanvulling op een Emma matras. Het kussen kan door de individueel verwijderbare lagen aangepast worden aan uw lighouding, zodat uw hoofd en schouders op de goede manier kunnen ontspannen. De verschillende lagen zorgen daarnaast voor ondersteuning en een optimale temperatuur. Bovendien zorgt de hoes van het kussen dat het kussen koel blijft en u om deze reden niet teveel transpireert.

Het Emma Cloud kussen

Het Emma Cloud kussen is gemaakt om u een gevoel te geven dat u slaapt op wolken. Dit komt door de hoogwaardige vulling van het kussen. Ook kan de hoofdsteun aangepast worden, zodat u niet alleen ondersteund wordt, maar ook nog eens zeer comfortabel kan liggen.

Emma Sleep - Assortiment

Emma Sleep Accessoires

Op aanvulling van de matrassen, bedden en kussens verkoopt Emma ook nog verscheidene accessoires om de slaapervaring nog idealer te maken en helemaal in Emma stijl te gaan slapen.

De Emma flip topper

De Emma flip topper is dé extra aanvulling op het matras om te zorgen voor nog meer comfort. De flip topper ondersteunt u op de juiste plekken, maar zorgt daarnaast ook voor goede ventilatie en een fijne temperatuur. Bovendien kan de flip topper aangepast worden aan uw persoonlijke voorkeur. Heeft u bijvoorbeeld zin in iets zachter óf iets harder, dan draait u de flip topper gewoon om. De tijk van de fliptopper is daarnaast ook uitwasbaar en om die reden geschikt voor allergische mensen.

De Emma matrasbeschermer

De Emma matrasbeschermer wordt door Emma aangeboden, omdat u beter slaapt wanneer het matras schoon is. Het biedt bescherming voor de matrassen door vocht op te vangen. Ook is de matrasbeschermer 100% waterdicht en is daarom bestendig tegen ongelukjes met morsen. Bovendien beschermt de matrasbeschermer tegen allergieën.

Het Emma dekbed

Het Emma dekbed is licht en uitwasbaar. Bovendien is het dekbed ademend en zorgt het om deze reden voor goede luchtdoorstroming. Het is daarnaast geschikt voor alle seizoenen en ook nog eens antibacterieel.

Emma sleep technologie

Emma biedt naast de gewoonlijke producten voor slapen ook nog een aantal producten aan in het assortiment, die de slaap analyseren.

Insight

Insight is een sensorband die bevestigd wordt onder de matrashoes. Deze sensorband geeft zeer nauwkeurige metingen van de kwaliteit van uw slaap. Middels deze analyses kan u uw slaap proberen te verbeteren. Bovendien heeft u geen last van Insight, aangezien het onder uw matrashoes zit en niet aan bijvoorbeeld uw pols.

Temp pad

De temp pad zorgt ervoor dat je in bed de temperatuur kan reguleren van 22°C tot 40°C. De temp pad is een klein en vrijwel onhoorbaar apparaat dat wordt bediend via een afstandsbediening. Op deze manier kan u alles reguleren vanuit uw bed.

Onze indruk van het assortiment

Don’t Worry. Sleep Happy. Dat is volgens mij niet helemaal het geval. Het merk ziet er fantastisch uit en de marketing is geweldig. Echter, zij hebben non-stop een enorme korting runnen op hun website van minimaal 30%. Dit is puur om een product duur te laten lijken en voor de normale prijs te verkopen. In feite koop je bij Emma slaapproducten van een gemiddelde kwaliteit die leuk zijn voor studenten. Zit jij in een andere levensfase en ben je op zoek naar echt comfort, service en natuurlijk kwaliteit. Dan kan je beter kijken bij andere merken in de matrassenindustrie. Het matras, waar het allemaal om draait, scoort goed bij de consumentenbond. Echter, dit is een vertekend beeld aangezien de consumentenbond veel op hardheid test en het Emma matras toevallig aardig hard is. Als je daarvan houdt ben je bij Emma aan het goede aderes. Wij vinden dit helaas iets minder, maar zie dit vooral als een mening. Vandaar dat je het Emma matras in onze top 5 op de laatste plek terugvindt.

0 Points