fbpx

Matt Sleeps matras review (2023)

Matt Sleeps matras review? Grote kans dat je het matras van het merk Matt Sleeps bent tegengekomen tijdens je zoektocht naar het beste matras. Naast bekende merken zoals M-Line of Auping zie je ook steevast het Matt Sleeps matras voorbijkomen in reclames. Verder is het Matt Sleeps matras bekend geworden van vele leuke evenementen. Matt Sleeps organiseerde de allereerste beddenbioscoop in Nederland, hadden een Wekker Smash Store en richten de eerste hangover Bar ter wereld op vol met matrassen om op uit te brakken. Vandaar dat wij vandaag een Matt Sleeps matras review gaan schrijven.

Matt Sleeps is opgericht in 2016 en is een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam. Het Matt Sleeps matras en assortiment wordt online aangeboden en daarom wordt er 120 dagen de tijd gegeven om het matras gratis uit te proberen. Voor wie het Matt Sleeps matras toch eerst in het echt wilt zien en voelen, kan langsgaan bij Productpine in Amsterdam (Rokin 58, Amsterdam). Hier staat op de tweede verdieping een showroommodel van het Matt Sleeps matras. Ook staat de Matt Sleeps boxspring hier.

Matt Sleeps heeft in 2023 met “Het Matras” de prijs van de consumentenbond als “Beste uit de Test” in ontvangst mogen nemen. Dit houdt in dat het Matt matras volgens de consumentenbond de beste keuze is en dus het beste matras van Nederland is in hun eigen Matt Sleeps matras review. Voor dat het Matt Sleeps matras deze prijs had gewonnen, hadden ze zal eerder het certificaat van “Groene Keuze” gekregen.

Naast Nederland, is Matt Sleeps ook actief met matrassen in België, Duitsland en sinds kort ook Frankrijk. In 2016 was Matt Sleeps de eerste “bed in a box” partij van Nederland. Het “bed in a box” concept houdt in dat een matras opgerold in een doos naar de eindconsument wordt verstuurd.

Winnaar consumentenbond 2023
Aanpasbare matras Matt Sleeps (beste matras 2023)

Het Matt Sleeps matras is testwinnaar van de consumentenbond. Het matras staat op de 1e plek met een 7.7. Op de website van het consumentenbond staan ruim 60 reviews over het aanpasbare Matt Sleeps matras en daarop scoort Matt 4,5 van de 5 punten. Eerder kreeg Matt ook door de Consumentenbond het predicaat 'duurzame keuze' en scoorde een 9,2 op het gebied van duurzaamheid.

Bekijk actie matt sleeps Koop direct!

Inhoudsopgave

Het aanpasbare Matt Sleeps matras

Het is opvallend dat Matt Sleeps eind 2018 een nieuw matras heeft gelanceerd dat kan worden aangepast naar gewenst comfort. Wij zijn achter de reden gedoken en het valt af te lezen dat Matt Sleeps veel klant feedback heeft verzameld en op basis daarvan hun matras heeft geïnnoveerd.

Zo schrijft Matt Sleeps:

‘’De één houdt van zacht en warm, de ander van een stevig en koel matras. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft zijn matras. Matt heeft als doel gesteld om iedereen ‘de beste tijd in de slaapkamer’ te kunnen bieden. Dat betekent onder andere lekker slapen, alleen of samen. Een bedpartner met afwijkende slaapvoorkeuren maakt het vinden van een perfect matras moeilijk. Met dit gegeven hebben we het matras dat we anderhalf jaar geleden lanceerden verbeterd.‘’

Een aanpasbaar matras dus, met 6 hardheden. Door de opbouw van het Matt Sleeps matras kun je het matras zelf harder of zachter maken en daarom hebben ze destijds ook de proefperiode verlengd van 100 naar 120 dagen. Hiermee kun je alle hardheden ongeveer 3 weken testen, mocht dat nodig zijn.

Matt heeft ook een instructievideo op de website gezet om te laten zien hoe het matras werkt:

https://www.youtube.com/watch?v=twK-9k46_zQu0026feature=youtu.be

Prijzen van het Matt Sleeps matras

Matrassen zijn niet altijd heel goedkoop, maar bij Matt Sleeps is de prijs-kwaliteitsverhouding aardig in balans. Dit hangt natuurlijk wel af van je budget maar met de tabel hieronder kan jezelf beoordelen wat je ervan vind:

Afmetingen Matt MatrasPrijzen
80×190 cm
80×200 cm
80×210 cm
80×220 cm
90×190 cm
90×200 cm
90×210 cm
90×220 cm
100×200 cm
100×210 cm
100×220 cm
120×190 cm
120×200 cm
140×190 cm
140x200cm
160×190 cm
160×200 cm
160×210 cm
160×220 cm
180×200 cm
180×210 cm
180×220 cm
200×200 cm
€512
€571
€656
€685
€576
€646
€742
€768
€715
€800
€828
€779
€848
€875
€982
€1.014
€1.120
€1.228
€1.254
€1.254
€1.420
€1.456
€1.404
Prijzen en maten van Matt

Winkels om het Matt Sleeps matras te proberen

De Consumentenbond en Matt matras review

‘’Dit bedrijf is de eerste met uiterst consumentvriendelijke voorwaarden, zoals een ’thuis proberen en niet goed, geld terug’ garantie. Bovendien ontwikkelen ze hun aanbod constant verder aan de hand van de feedback van hun klanten. Dit soort bedrijven zijn een aanwinst en veel beter voor de markt dan de matrasmakers die alleen maar uit zijn op flinke winsten over de rug van de consument.’’

Noëlle van der Weel
Redacteur & matras onderzoeker consumentenbond sept. 2018

Noëlle van der Weel
Redacteur & matras onderzoeker consumentenbond sept. 2018

Samenstelling van het Matt Sleeps matras

De kwaliteit van een matras wordt bepaald aan de hand van de SG-waarde (Soortgelijk Gewicht). Hierdoor zullen we naar de samenstelling van het matras kijken:

 • Tencel (1cm)
 • Hypersupport (4 cm)
 • Traagschuim (4 cm)
 • Koudschuim zacht (8 cm)
 • Koudschuim hard (8 cm)
 • Antisliphoes
Bed in a box - Matt Sleeps matras

Densiteiten en soortgelijk gewicht (SG-waarde):

HypersupportSG40
TraagschuimSG60
KoudschuimenSG40
SG-waarde Matt Sleeps matras

In vergelijking met andere merken, is het Matt Sleeps matras een van de weinigen die een Tencel tijk aanbiedt. Dit is een duurzaam materiaal. Tencel komt namelijk van de eucalyptusboom en is veel natuurlijker en laat meer lucht door dan polyester. Bij andere merk matrassen, wordt vaak een polyester tijk gebruikt, wat een synthetische vezel is.

De Hypersupport laag blijkt een nieuwe type schuimlaag te zijn die ze hebben ontwikkeld en qua eigenschappen lijkt het veel op latex. Het voordeel van de hypersupport laag is echter dat het veel lucht doorlaat en daardoor minder warm aanvoelt

Het schuim is van Duitse kwaliteit en heeft de volgende certificaten:

 • CertiPur: ‘’Verwijst naar de veiligheid, de gezondheid en de milieuprestaties’’
 • Ecolabel: ‘’geproduceerd met een lagere milieubelasting van: grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking.’’
 • LGA: Dit is een label die een constante kwaliteit van het schuim aangeeft
 • Oeko-Tex: ‘’een test- en certificeringssysteem voor textiel dat garandeert dat het textiel volledig vrij is van schadelijke stoffen en dat het matras veilig is om te gebruiken voor kinderen en baby’s.’’ Dit geldt dus voor de tijk van het matras, niet voor het schuim.
 • Hygen: de schuimen zijn vrij van schadelijke stoffen.
 • Body-wholesome textiles: huidvriendelijke textielstoffen.

De SG-waarden van het Matt matras zijn bovengemiddeld. De SG-waardes van matrassen variëren vaak tussen de 20 en de 60. Het Matt matras is geschikt voor iedere ondergrond. Lattenbodem, spiraalbodem of bijvoorbeeld pallets zijn daarom geen probleem.

De verkoopvoorwaarden – Matt Sleeps matras review

Matt Sleeps matras review
Het Matt matras van Matt Sleeps.

120 nachten proefslapen op Matt Sleeps

Daarnaast is er gratis bezorging en kun je het matras voor een volle 120 dagen uitproberen. Dit geeft je voldoende tijd om alle verschillende variaties van het matras te testen. In vergelijking met bijvoorbeeld Emma, is dit maar 100 dagen.

Een matras is natuurlijk een grote aankoop en kies je niet binnen een dag. Vooral niet als je het matras op verschillende manieren kan instellen. Daarom kun je het matras kosteloos laten ophalen als het niet comfortabel genoeg is en krijg je je geld weer terug. Neem hiervoor eenvoudig contact op met de klantenservice van Matt Sleeps. Zij plannen een afspraak met je in om het matras binnen twee weken bij je thuis op te halen. Ten slotte, zit er 10 jaar volledige garantie op het Matt Sleeps matras.

10 jaar garantie op het Matt Sleeps matras review

Bij normaal gebruik van het Matt Sleeps matras, zullen er geen problemen ontstaan. Maar het is natuurlijk erg fijn om op een duur product, zoals een matras, voldoende jaren garantie te hebben.

Bij Matt Sleeps heb je recht op 10 jaar garantie na aankoop van het matras. Productiefouten, kuilen, vervallen materialen of doorligplekken vallen allemaal onder de garantie. Daarbij komt dat als er inderdaad schade is aan het matras, de bezorgkosten voor Matt zijn. Dat noemen wij nou service!

De bezorging van het Matt Sleeps matras

Matt Sleeps is een “bed in the box” concept. Zij leveren het Matt Sleeps matras in een compacte doos, bij jouw thuis. Dit doen zij door het matras op te rollen, vacuüm te trekken en in een compacte kartonnen doos te doen. Hiermee beperken zij tevens de schade tijdens de levering, waardoor consumenten positief zijn in een Matt Sleeps matras review.

Geur van het Matt Sleeps matras

Doordat het matras wordt ingepakt in vacuüm, kan er in het begin een nare geur van het matras afkomen. Deze geur komt af van de schuimlaag van het matras die in de vacuümverpakking is verpakt. Deze geur verdwijnt vanzelf en is niet schadelijk. Als tips raden wij aan om de matrashoes te wassen en de kamer goed te laten ventileren.

Onze ervaringen in de Matt Sleeps matras review

Winnaar consumentenbond 2023
Aanpasbare matras Matt Sleeps (beste matras 2023)

Het Matt Sleeps matras is testwinnaar van de consumentenbond. Het matras staat op de 1e plek met een 7.7. Op de website van het consumentenbond staan ruim 60 reviews over het aanpasbare Matt Sleeps matras en daarop scoort Matt 4,5 van de 5 punten. Eerder kreeg Matt ook door de Consumentenbond het predicaat 'duurzame keuze' en scoorde een 9,2 op het gebied van duurzaamheid.

Bekijk actie matt sleeps Koop direct!

Het bedden assortiment in de Matt Sleeps matras review

Naast het aanpasbare matras zijn er nog meer producten die het Nederlandse bedrijf in hun assortiment heeft. Het is goed om te weten dat bij aankoop van zowel een bed als een matras, er er 10% combinatie korting wordt gegeven. Wij lichten hier kort de bedden opties toe.

De Orginal boxspring

Het eerste bed in hun assortiment in deze Matt Sleeps matras review is het boxspring bed. De boxspring heeft een strak en minimalistisch design. Aan beiden kanten zitten er 1000 pocketveren voor de ideale ondersteuning van het matras. Daarnaast heeft deze boxspring een verbindingsstuk zodat er geen spleet ontstaat. Verder is het mogelijk om het bed elektrisch te maken. Wat tevens een voordeel is van het bed, zijn de diverse designmogelijkheden. Zo zijn er 3 verschillende poten, 4 verschillende hoofdborden, 2 verschillende voetborden en 4 verschillende kleuren. De prijzen van het bed zijn volledig afhankelijk van te extra opties die worden gekozen.

Afmetingen Original boxspringPrijzen
80x200cm
80x210cm
80x220cm
90x200cm
90x210cm
90x220cm
100x200cm
100x210cm
100x220cm
120x200cm
140x200cm
160x200cm
160x210cm
160x220cm
180x200cm
180x210cm
180x220cm
200x200cm
200x210cm
200x220cm
€892,93
€927,64
€959,68
€940,99
€967,69
€994,38
€974,36
€1.007,73
€1.039,77
€1434,80
€1.514,89
€1.594,98
€1.661,72
€1.721,79
€1.675,07
€1.741,82
€1.788,54
€1.755,17
€1.821,91
€1.881,98
Let op: de prijzen in dit tabel zijn op basis van het Original hoofdbord en
kegel poten. Hier zit geen voetbord bij en het bed is niet elektrisch verstelbaar. De prijzen
variëren en daarom raden wij aan om de opties en de prijzen zelf te bekijken op de website van Matt Sleeps.

Velvet boxspring

De velvet boxspring in deze Matt Sleeps matras review springt echt uit het assortiment. De premium velvet uitstraling van het bed zorgt ervoor dat het velen slaapkamers een echte upgrade kan geven. De Velvet boxspring is een kopie van het Original bed, echter met een andere uitstraling. Ook bij dit bed zijn er verschillende mogelijkheden om te personaliseren. Zo zijn er 4 hoofdborden, 3 poten en de mogelijkheid om een voetbord en elektrisch verstelbaar
optie toe te voegen.

Afmetingen Velvet boxspringPrijzen
80×200 cm
80x210cm
80x220cm
90x200cm
90x210cm
90x220cm
100x200cm
100x210cm
100x220cm
120x200cm
140x200cm
160x200cm
160x210cm
160x220cm
180x200cm
180x210cm
180x220cm
200x200cm
200x210cm
200x220cm
€1.340,31
€1.373,65
€1.406,99
€1.385,65
€1.420,33
€1.440,34
€1.420,33
€1.460,34
€1.487,02
€1.800,45
€1.880,48
€1.984,50
€2.051,19
€2.111,21
€2.064,53
€2.131,21
€2.117,89
€2.144,55
€2.211,24
€2.271,26
Let op: De prijzen van deze tabel zijn op basis van knopen hoofdbord, kegel
poten en zonder voetbord en elektrisch verstelbaar optie.

Loft – Metalen bed

Het strakke Scandinavische en minimalistische design maakt dit bed zo uniek in de Matt Sleeps matras review. Het is een volledig op maat gesneden bed met poedercoating tegen krassen Het heeft wat minder slaaptechnologie dan de andere bedden in het assortiment maar zal zeker niet minder slapen. Het heeft wat andere personalisatie mogelijkheden dan de boxspring. Zo zijn er eigenlijk twee varianten van dit bed. Je kunt namelijk kiezen tussen het standaard bedframe om de hemelbed variant. Daarnaast is er een optie op extra zijtafel, een extra stang aan de zijkant voor stevigheid en stijl. Dit bed is echt het bekijken waard voor als je een industrieel en minimalistisch design nastreeft in de slaapkamer.

Afmetingen Loft Metalen BedPrijzen

80×200 cm
80x210cm
80x220cm
90x200cm
90x210cm
90x220cm
140x200cm
160x200cm
160x210cm
160x220cm
180x200cm
180x210cm
180x220cm
200x200cm
200x210cm
200x220cm

€861,76
€888,49
€915,21
€888,49
€915,21
€915,21
€1.463
€1.536,48
€1.563,20
€1.596,60
€1.609,96
€1.636,69
€1.670,09
€1.683,45
€1.710,17
1.743,57

Let op: de prijzen zijn gebaseerd op het bed zonder extra opties.

Accessoires

Naast het matras en de bedden, biedt Matt ook verschillende accessoires aan voor nog meer slaapcomfort. Hieronder zullen we dit kort toelichten in de Matt Sleeps matras review:

Het kussen

Na 3 jaar testen en ontwikkelen, heeft Matt zijn eerste kussen gelanceerd. Het blijkt namelijk dat 80% van de mensen zich tijdens hun slaap omdraaien en doordat hun kussen daar niet op afgestemd is, zij nekklachten krijgen. Dit kussen is speciaal gecreëerd voor zowel zij als rug slapers en biedt dus comfort voor ‘omdraaiers’. Net zoals bij het matras, is het kussen bedekt met Tencel, wat al vaker voorkomt in deze Matt Sleeps matras review. Daarnaast kunnen we spreken van een 3D-ventiliatie, waardoor het kussen luchtig is. Dit komt mede door de 242 ventilatie gangen in het materiaal. Op dit kussen kun je 30 dagen gratis proefslapen. Het kussen is 70 x 40 cm en kost €119.

De matrasbeschermer

De matrasbeschermer in deze Matt Sleeps matras review is gemaakt van 100% katoen en is voorzien van een polyurethaan coating, wat inhoudt dat het lucht doorlaat, maar dat het vuil en vocht tegenhoudt. Verder kan het worden gewassen op 90 graden en zijn er verschillende maten beschikbaar, zie:

AfmetingenPrijzen – Matt Matrasbeschermer
80×190 cm
80×200 cm
80×210 cm
80×220 cm
€60
90×190 cm
90×200 cm
90×210 cm
90×220 cm
€67
100×200 cm
100×210 cm
100×220 cm
€67
120×190 cm
120×200 cm
€67
140×190 cm€74
140×200 cm€74
160×190 cm
160×200 cm
160×210 cm
160×220 cm
€80
180×200 cm
180×210 cm
180×220 cm
€87
200×200 cm
200×210 cm
200×220 cm
€94

De topper

Wil je graag wat extra comfort bovenop je Matt matras? Dan kun je de Matt topper aanschaffen uit deze Matt Sleeps matras review. De topper heeft twee lagen, waardoor de hardheidsgraad zelf kan worden bepaald. Daarnaast kun je de topper makkelijk schoonhouden door de hoes op 60 graden te wassen. Ook zijn er twee opties: normale toppers en split toppers.

Hieronder een overzicht van de normale toppers:

Afmetingen TopperPrijzen
80×200 cm
80x210cm
80x220cm
90x200cm
90x210cm
90×220 cm
100x200cm
100×210 cm
100x220cm
120×200 cm
140×200 cm
160x200cm
160×210 cm
160x220cm
180x200cm
180x210cm
180×220 cm
200×200 cm
200×210 cm
200×220 cm
€250
€270
€290
€275
€295
€315
€300
€320
€340
€335
€360
€395
€420
€445
€435
€465
€495
€495
€535
€565

Een split is ideaal wanneer je een elektrisch verstelbaar Matt bed hebt. Dit zijn de afmetingen en prijzen:

Afmetingen Split topperPrijzen
160×200 cm
160x210cm
160×220 cm
180x200cm
180x210cm
180×220 cm
200x200cm
200x210cm
200x220cm
€490
€520
€550
€525
€560
€590
€590
€630
€660

Beoordelingen in de Matt Sleeps matras review

Wat houdt het aanpasbare matras van Matt precies in?

 1. Het innovatieve matras van Matt Sleeps in deze Matt Sleeps matras review heeft maar liefst 6 hardheden wat makkelijk aan te passen is naar eigen voorkeur. Het matras wordt geleverd in stand 3, maar door het matras open te ritsen kan het zachter of harder worden gemaakt. Op de website van Matt staat er een configurator waarmee je persoonlijk matrasadvies kunt ontvangen.

  Het matras bestaat uit de volgende lagen:

 • Tencel
 • Hypersupport
 • Traagschuim
 • Koudschuim zacht
 • Koudschuim hard
 • Antisliphoes 

In vergelijking met andere dure merken, is Matt een van de weinigen die Tencel aanbiedt blijkt uit de Matt Sleeps matras review. Dit is een natuurlijk materiaal, in tegenstelling tot polyester wat vaak door anderen partijen wordt aangeboden. Ook is de soortgelijke waarde van het matras bovengemiddeld in vergelijking met andere matrassen.

Wat is de prijs/kwaliteitverhouding van het Matt matras?

In vergelijking met andere dure merken, springt Matt er uit qua prijs/kwaliteitverhouding in deze Matt Sleeps matras review. De combinatie van hoogwaardige materialen waar het matras van wordt gemaakt en de goede klantenservice zorgen ervoor dat wij fan zijn van Matt Sleeps. Het is een groot pluspunt dat het matras aanpasbaar is zonder externe hulp. Doordat er 6 verschillende hardheidsgraden zijn en maar liefst 120 dagen gratis proefslapen, is er genoeg tijd om het matras (in alle graden) uit te proberen.

Wordt er korting gegeven op het Matt matras?

Er wordt geen standaard korting gegeven op het Matt matras. Wel is er een combinatiekorting deal, waar bij aankoop van een bed en een matras, er 10% korting wordt gegeven. Ook bij aankoop van meerdere kussens, krijg je 10% korting.

Hoelang geeft Matt garantie en wat wordt er gedekt?

Het Matt matras zal bij normaal gebruik geen gebreken demonstreren. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan is er maar liefst 10 jaar garantie. Hier valt ook onder dat bij kuilvorming van meer dan 2,5 cm er garantie wordt gegeven. Een uitstekende servicevoorwaarden uit deze Matt Sleeps matras review.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden van Matt?

Matt levert zijn matrassen via het ‘Bed-in-a-box concept’, wat inhoudt dat het matras opgerold wordt opgestuurd in een doos. Ze hebben een snelle service, aangezien het matras binnen 1-3 werkdagen wordt bezorgd. Ook kun je zelf een leveringsdatum kiezen, net wat jou het beste uitkomt.

Welke certificaten heeft het Matt matras?

De gebruikte materialen en fabrikanten van het Matt matras zijn OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd. Matt Sleeps voldoet aan alle eisen en regels waar een matras aan moet voldoen zien we in deze Matt Sleeps matras review. Het Matt matras beschikt over de volgende certificaten en labels:

 • CertiPur
 • EU Ecolabel
 • LGA certificate
 • HygCen
 • Body-wholesome textiles
 • OEKO-TEX® Standard 100

Wat zit er nog meer in het assortiment van Matt sleeps?

 1. Naast het Matt matras beschikt Matt over vele andere slaap gerelateerde artikelen in deze Matt Sleeps matras review. Zo hebben zij drie verschillende bedden: de original boxspring, de velvet boxspring en het bedframe de loft.

  Verder hebben zij diverse accessoire om het slaapcomfort nog meer te optimaliseren. Zo is er een Matt topper om het comfort van je Matt Sleeps matras nog beter te maken. Daarnaast verlengt een topper de levensduur van een matras.

Ook is er een matrasbeschermer speciaal ontwikkeld voor het Matt matras. Het is vuilwerend en kan op 60 graden gewassen worden. Het Matt Sleeps kussen in deze Matt Sleeps matras review is na 3 jaar uitvoerig testen gelanceerd. Het speciale aan dit kussen is dat het speciaal is ontwikkeld voor zij en rugslapers. 80% van de mensen draait zich namelijk tijdens het slapen om en als het kussen daar niet op afgestemd is dan kunnen er rugklachten ontstaan. Dit is bij het Matt Sleeps kussen dus niet het geval.

Waarom ruikt het Matt matras niet lekker?

In het begin kan het Matt matras een vreemde geur hebben. Dit komt door de manier waarop het matras wordt verpakt. Door het matras gelijk na de productie in de doos te verpakken, blijft het matras splinternieuw. Hierdoor kan een onaangename geur ontstaan. Geen zorgen, want door het goed te laten ventileren en de hoes te wassen zal de geur vanzelf verdwijnen.

Wat zijn de meningen van klanten over Matt Sleeps?

Wij hebben hiervoor naar Trustpilot gekeken, een onafhankelijke recensiewebsite voor consumenten. In deze Matt Sleeps matras review website scoort Matt Sleeps 4,7 uit de 5 sterren. Behoorlijk hoog dus! De meeste reacties gaan over dat het Matt matras heerlijk slaapt, de aanpasmogelijkheden en de goede (klanten)service. Voor alle reviews, kun je hier de trustpilot reviews lezen.

Hoelang kun je proefslapen op het Matt Sleeps matras?

Matt is heel zelfverzekerd over het Matt Sleeps matras en hun overige producten blijkt uit deze Matt Sleeps matras review. Zo kun je 120 dagen proefslapen op het matras, waardoor er genoeg tijd is om alle hardheidsgraden te proberen. Mocht het toch niet bevallen, dan kan het kosteloos retour worden gestuurd.

Dit geldt niet alleen voor het matras, maar ook op de andere producten. Mocht een van de bedden toch niet helemaal je ding zijn, dan zal de installateur het bed gelijk mee retour nemen en ontvang je het aankoopbedrag terug. Het kussen en topper kun je 30 dagen proefslapen. Er is dus genoeg tijd om alles uit te proberen.

1 Points