fbpx

IKEA dekbed: bekijk hier de top 3 online dekbedden!

Het Ikea dekbed biedt een breed scala aan opties om aan de diverse slaapbehoeften en voorkeuren van mensen te voldoen. Van lichtgewicht zomerdekbedden tot warme winterdekbedden, Ikea heeft een dekbed voor elk seizoen en elk klimaat.

Bedtwijfelaars #1
Nummer 1
Nummer 2
Nummer 3

Matt Sleeps dekbed | Voor elke slaper het beste slaapcomfort |

SMSPORRE 4-seizoenendekbed

Dekbed, GRUSSTARR, koel

4-seizoenendekbed, STJRNBRCKA

4.8
4.5
4.5
4.5
€129,00
€39,99
€59.95
€59.95
Pros:
 • Goed voor jou en de planeet
 • Anti allergeen & wasbaar
 • 30 dagen gratis uitproberen
Pros:
 • 2 Delig
 • Katoen
 • Polyester
Pros:
 • Ademend dekbed
 • Perfect als eenpersoons dekbed
Pros:
 • Fris en comfortabel
 • Wasbaar op 60 Graden
 • Comfortabele nachtrust
Bedtwijfelaars #1

Matt Sleeps dekbed | Voor elke slaper het beste slaapcomfort |

4.8
€129,00
Pros:
 • Goed voor jou en de planeet
 • Anti allergeen & wasbaar
 • 30 dagen gratis uitproberen
Nummer 1

SMSPORRE 4-seizoenendekbed

4.5
€39,99
Pros:
 • 2 Delig
 • Katoen
 • Polyester
Nummer 2

Dekbed, GRUSSTARR, koel

4.5
€59.95
Pros:
 • Ademend dekbed
 • Perfect als eenpersoons dekbed
Nummer 3

4-seizoenendekbed, STJRNBRCKA

4.5
€59.95
Pros:
 • Fris en comfortabel
 • Wasbaar op 60 Graden
 • Comfortabele nachtrust

Populair IKEA dekbed: ÄNGSLILJA dekbed

Een populair Ikea dekbed is het ÄNGSLILJA dekbed, dat verkrijgbaar is in verschillende maten en warmteklassen. Het ÄNGSLILJA dekbed is gevuld met polyester vezels en heeft een tijk van katoen. Dit synthetische dekbed biedt goede isolatie en vochtregulatie, waardoor je comfortabel blijft tijdens het slapen. Het is ook machinewasbaar, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud.

Andere optie: MYSA GRÄS dekbed

Een andere optie is het MYSA GRÄS dekbed, een donzen dekbed dat gevuld is met een mix van eenden- en ganzendons. Dit dekbed biedt een uitstekende warmte-isolatie en een zacht en knus gevoel. Het MYSA GRÄS dekbed is verkrijgbaar in verschillende warmteklassen, waaronder een 4-seizoenen optie die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Ecologische optie: GRUSBLAD dekbed

Voor wie op zoek is naar een ecologische optie, heeft Ikea het GRUSBLAD dekbed gemaakt van gerecyclede polyester vezels. Dit dekbed is lichtgewicht en ademend, perfect voor warmere nachten. Het GRUSBLAD dekbed is verkrijgbaar in verschillende maten en is machinewasbaar, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is.

Naast deze specifieke dekbedden biedt Ikea ook verschillende dekbedhoezen en dekbedovertrekken, zodat je je dekbed kunt personaliseren en aanpassen aan je eigen stijl en smaak.

Bij het kiezen van een Ikea dekbed is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals je slaapomgeving, persoonlijke voorkeur voor warmte en je budget. Ikea dekbedden staan bekend om hun betaalbaarheid en functionaliteit, waardoor ze toegankelijk zijn voor verschillende budgetten.

Dekbed zonder overtrek IKEA

Bij IKEA kun je dekbedden zonder overtrek vinden. Ze bieden een verscheidenheid aan dekbedden in verschillende maten en materialen. Als je op zoek bent naar een dekbed zonder overtrek, kun je er een kiezen die past bij jouw behoeften en voorkeuren. Je kunt naar de IKEA-winkel bij jou in de buurt gaan of hun website bezoeken om het assortiment dekbedden te bekijken en er een te kiezen die je bevalt.

IKEA dekbed 240×220

Bij IKEA kun je een dekbed vinden met de afmetingen 240×220 cm. Deze maat is geschikt voor een kingsize bed. IKEA biedt verschillende dekbedden in deze maat, zodat je kunt kiezen welk type het beste bij jou past. Je kunt naar de IKEA-winkel bij jou in de buurt gaan of hun website bezoeken om het assortiment van dekbedden in de maat 240×220 cm te bekijken en er een te kiezen die aan jouw wensen voldoet.

Dekbed met vaste hoes IKEA

Bij IKEA kun je dekbedden met een vaste hoes vinden. Ze hebben een geïntegreerde hoes die niet kan worden verwijderd. Dit type dekbed is handig omdat je geen aparte dekbedovertrekken nodig hebt.

Bij het kiezen van een dekbed met vaste hoes bij IKEA, kun je letten op de gewenste maat en het gewenste warmteniveau. IKEA biedt verschillende opties aan om aan verschillende behoeften te voldoen. Je kunt naar de IKEA-winkel bij jou in de buurt gaan of hun website bezoeken om het assortiment van dekbedden met vaste hoes te bekijken en er een te kiezen die bij jouw voorkeuren past.

IKEA zomerdekbed

Bij IKEA kun je zomerdekbedden vinden die speciaal ontworpen zijn voor warmere seizoenen. Deze dekbedden hebben een lichter vulgewicht en bieden minder warmte-isolatie dan dekbedden die geschikt zijn voor koudere temperaturen. Ze helpen je comfortabel te blijven tijdens de warmere nachten.

Bij het kiezen van een zomerdekbed bij IKEA, kun je letten op het gewenste materiaal en de gewenste maat. IKEA biedt verschillende opties aan, zoals dekbedden met vulling van dons of synthetische materialen, in verschillende maten om aan verschillende behoeften te voldoen.

Je kunt naar de IKEA-winkel bij jou in de buurt gaan of hun website bezoeken om het assortiment van zomerdekbedden te bekijken en er een te kiezen die geschikt is voor jouw behoeften en voorkeuren tijdens de warmere maanden.

Donzen dekbed IKEA

Bij IKEA kun je donzen dekbedden vinden die gevuld zijn met donsveren. Donzen dekbedden staan bekend om hun lichtheid, warmte-isolatie en comfort.

IKEA biedt verschillende soorten donzen dekbedden aan, zoals dekbedden met verschillende vulkracht en warmteniveaus. De vulkracht verwijst naar de kwaliteit en hoeveelheid dons in het dekbed. Hoe hoger de vulkracht, hoe meer warmte-isolatie het dekbed biedt.

Bij het kiezen van een donzen dekbed bij IKEA, kun je letten op de gewenste maat, het warmteniveau en de vulkracht die het beste bij jouw behoeften passen. Je kunt naar de IKEA-winkel bij jou in de buurt gaan of hun website bezoeken om het assortiment van donzen dekbedden te bekijken en er een te kiezen die aan jouw voorkeuren voldoet.

4 seizoenen dekbed IKEA

Bij IKEA kun je 4 seizoenen dekbedden vinden, die ideaal zijn voor het hele jaar door. Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee afzonderlijke dekbedden: een dunner dekbed voor de zomer en een dikker dekbed voor de lente/herfst. Deze twee dekbedden kunnen aan elkaar worden bevestigd voor extra warmte tijdens de wintermaanden.

Het voordeel van een 4 seizoenen dekbed is dat je de dikte kunt aanpassen aan het seizoen en de temperatuur. In warmere maanden kun je het dunnere dekbed gebruiken, terwijl je in koudere maanden beide dekbedden kunt combineren voor maximale warmte.

IKEA dekbed 1 persoons

Bij IKEA kun je dekbedden vinden voor eenpersoonsbedden. Ze bieden een verscheidenheid aan dekbedden in verschillende maten, waaronder dekbedden voor eenpersoonsbedden.

Als je op zoek bent naar een dekbed voor een eenpersoonsbed bij IKEA, kun je letten op de gewenste maat en het gewenste warmteniveau. IKEA biedt diverse opties aan, zoals dekbedden met verschillende vullingen, zoals dons of synthetische materialen, om aan verschillende behoeften te voldoen.

IKEA dekbed 200×200

Bij IKEA kun je dekbedden vinden met de afmetingen 200×200 cm. Deze maat is geschikt voor een tweepersoonsbed.

IKEA biedt verschillende dekbedden in deze maat aan, zodat je kunt kiezen welk type het beste bij jou past. Je kunt letten op het gewenste warmteniveau, het materiaal en andere eigenschappen van het dekbed.

Bedrukt dekbed IKEA

Bij IKEA kun je bedrukte dekbedden vinden in verschillende designs en patronen. Ze bieden een breed scala aan opties om een dekbed te vinden dat past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Of je nu op zoek bent naar een dekbed met bloemenprints, geometrische patronen, dierenmotieven of andere ontwerpen, IKEA heeft vaak diverse bedrukte dekbedden in hun assortiment. Je kunt naar de IKEA-winkel bij jou in de buurt gaan of hun website bezoeken om het assortiment van bedrukte dekbedden te bekijken en er een te kiezen die je aanspreekt.

IKEA 4 seizoenen dekbed 240×220

Bij IKEA kun je een 4 seizoenen dekbed vinden met de afmetingen 240×220 cm. Dit formaat is geschikt voor een kingsize bed.

Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee afzonderlijke dekbedden: een dunner dekbed voor de zomer en een dikker dekbed voor de lente/herfst. Deze twee dekbedden kunnen worden samengevoegd voor extra warmte tijdens de wintermaanden.

Bij het kiezen van een 4 seizoenen dekbed bij IKEA, kun je letten op het gewenste warmteniveau en het materiaal dat het beste bij jouw voorkeuren past. IKEA biedt verschillende opties aan, zoals dekbedden met verschillende vulkracht en vullingen zoals dons of synthetische materialen.

Dekbed 140×220 IKEA

Bij IKEA kun je dekbedden vinden met de afmetingen 140×220 cm. Deze maat is geschikt voor een eenpersoonsbed.

Bij het kiezen van een dekbed van 140×220 cm bij IKEA, kun je letten op het gewenste warmteniveau en het materiaal dat het beste bij jouw voorkeuren past. IKEA biedt verschillende opties aan, zoals dekbedden met verschillende vullingen zoals dons of synthetische materialen.

Dekbed 160×200 IKEA

Bij IKEA kun je dekbedden vinden met de afmetingen 160×200 cm. Deze maat is geschikt voor een tweepersoonsbed of een iets groter eenpersoonsbed.

Bij het kiezen van een dekbed van 160×200 cm bij IKEA, kun je letten op het gewenste warmteniveau en het materiaal dat het beste bij jouw voorkeuren past. IKEA biedt verschillende opties aan, zoals dekbedden met verschillende vullingen zoals dons of synthetische materialen.

Beste dekbed IKEA

Het beste dekbed bij IKEA hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. IKEA biedt een breed scala aan dekbedden in verschillende materialen, maten en warmteniveaus, zodat je een dekbed kunt vinden dat past bij jouw specifieke wensen.

Als je op zoek bent naar een dekbed van hoge kwaliteit, kun je letten op dekbedden met een hoog percentage dons en een hoge vulkracht. Donsdekbedden bieden lichtheid, isolatie en comfort. IKEA heeft verschillende opties in hun donzen dekbedassortiment.

Als je de voorkeur geeft aan een synthetisch dekbed, kun je letten op dekbedden met een vulling van polyestervezels. Deze dekbedden zijn vaak hypoallergeen en gemakkelijker te onderhouden.

IKEA wollen dekbed

Bij IKEA kun je wollen dekbedden vinden. Wollen dekbedden staan bekend om hun warmte-isolatie en natuurlijke eigenschappen, zoals vochtregulatie en ademend vermogen.

IKEA biedt verschillende opties in hun assortiment van wollen dekbedden. Je kunt letten op de gewenste maat en het warmteniveau dat het beste bij jou past. Wollen dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en warmtegraden, zodat je kunt kiezen wat het meest comfortabel is voor jouw slaapomgeving.

Sotvedel dekbed IKEA

Bij IKEA kun je het Sotvedel dekbed vinden. Het Sotvedel dekbed is een populair model dat verkrijgbaar is in verschillende maten en warmtegraden.

Het Sotvedel dekbed is gevuld met polyestervezels, waardoor het licht en luchtig is. Het heeft een goede isolatie en vochtregulatie, wat zorgt voor een comfortabele slaapervaring. Het dekbed is ook machinewasbaar, wat het onderhoud ervan vergemakkelijkt.

Bij het kiezen van het Sotvedel dekbed bij IKEA, kun je letten op de gewenste maat en het gewenste warmteniveau. Het Sotvedel dekbed is verkrijgbaar in verschillende maten, zoals eenpersoons, tweepersoons en kingsize, en in verschillende warmtegraden, zoals koel, gemiddeld en warm.

IKEA dekbed synthetisch

Bij IKEA kun je synthetische dekbedden vinden. Synthetische dekbedden zijn gevuld met polyestervezels en hebben verschillende voordelen, zoals hypoallergene eigenschappen en gemakkelijk onderhoud.

IKEA biedt een verscheidenheid aan synthetische dekbedden in verschillende maten en warmtegraden. Je kunt letten op de gewenste maat die geschikt is voor jouw bed en het gewenste warmteniveau dat past bij jouw voorkeuren.

Synthetische dekbedden zijn vaak machinewasbaar en kunnen gemakkelijk gereinigd worden. Ze zijn ook geschikt voor mensen met allergieën, omdat ze minder vatbaar zijn voor huisstofmijt.

Dekbed wassen IKEA

Bij IKEA is het mogelijk om dekbedden te wassen, maar het is belangrijk om de wasinstructies op te volgen om schade te voorkomen.

Over het algemeen kunnen de meeste dekbedden van IKEA in de wasmachine worden gewassen. Het is echter raadzaam om het wasetiket van het specifieke dekbed te raadplegen voor de exacte instructies. Hierop staat aangegeven welke temperatuur en wasprogramma geschikt zijn.

Het is belangrijk om synthetische dekbedden en donzen dekbedden apart te wassen. Bij synthetische dekbedden wordt vaak aanbevolen om ze op een lage temperatuur te wassen, terwijl donzen dekbedden specifieke wasinstructies kunnen hebben, zoals het gebruik van een speciaal donswasmiddel.

Bamboe dekbed IKEA

Bij IKEA kun je bamboe dekbedden vinden. Bamboe dekbedden hebben unieke eigenschappen, zoals een uitstekende vochtregulatie, ademend vermogen en zachtheid.

De bamboe dekbedden van IKEA zijn meestal gevuld met een mix van bamboevezels en polyestervezels. Deze combinatie zorgt voor een comfortabel en duurzaam dekbed.

Bamboe dekbedden hebben een goede temperatuurregulatie, waardoor ze geschikt zijn voor zowel warmere als koudere seizoenen. Ze zijn ook hypoallergeen, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met allergieën.

Dekbed zonder overtrek IKEA

Bij IKEA kun je ook dekbedden vinden die zonder overtrek gebruikt kunnen worden. Deze dekbedden hebben vaak een speciale tijk (hoes) die zacht en comfortabel aanvoelt, waardoor je geen extra dekbedovertrek nodig hebt.

Het voordeel van een dekbed zonder overtrek is dat het gemakkelijker te onderhouden is. Je kunt het dekbed rechtstreeks wassen volgens de instructies van IKEA, zonder dat je een overtrek hoeft te verwijderen en te wassen. Dit kan handig zijn als je op zoek bent naar een eenvoudige en praktische slaapoplossing.

Bij het kiezen van een dekbed zonder overtrek bij IKEA kun je letten op de maat die bij je bed past, zoals eenpersoons, tweepersoons of kingsize. Daarnaast kun je ook letten op de vulling van het dekbed, zoals dons, synthetische vezels of wol, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en behoefte aan warmte.

IKEA dekbed 240×220

Ontdek het comfort en de kwaliteit van het IKEA dekbed 240×220. Met royale afmetingen, hoogwaardige materialen en verschillende warmteklassen is dit dekbed ideaal voor een goede nachtrust. Gemakkelijk te onderhouden en milieuvriendelijk, biedt het IKEA dekbed 240×220 een betaalbare slaapoplossing voor iedereen. Verkrijgbaar in de IKEA-winkels en online.

Donzen dekbed IKEA

Ontdek het comfort van een donzen dekbed van IKEA. Met hoogwaardige vulling, verschillende warmteklassen en uitstekend ademend vermogen biedt het donzen dekbed van IKEA de perfecte nachtrust. Gemakkelijk te onderhouden en duurzaam geproduceerd, is dit dekbed een luxe en betaalbare keuze. Verkrijgbaar in de IKEA-winkels en online.

IKEA zomerdekbed

Bij IKEA kun je ook terecht voor speciale zomerdekbedden die ideaal zijn voor de warmere seizoenen. Deze dekbedden zijn ontworpen om lichtgewicht en ademend te zijn, waardoor je koel en comfortabel kunt blijven tijdens de zomerse nachten.

IKEA biedt verschillende opties voor zomerdekbedden, zowel in materiaal als in warmteklasse. Een populaire keuze voor zomerdekbedden is het gebruik van natuurlijke materialen zoals katoen of linnen. Deze materialen staan bekend om hun uitstekende vochtafvoerende eigenschappen, waardoor overtollig zweet gemakkelijk kan verdampen en je een droog gevoel behoudt.

Bekijk hier
Beste hoofdkussens – Onze Topkeuzes – BedTwijfelaars

Beste hoofdkussens – Onze Topkeuzes

Beste Dekbed: Algemeen

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze gezondheid en ons welzijn. Één van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een goede nachtrust is het juiste dekbed. Matt Sleeps biedt een dekbed die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Bij Matt Sleeps kun je kiezen uit diverse afmetingen zoals 140×200, 200×200 en 220×240. 

Het dekbed bestaat uit een vulling van microvezels die zijn gerecycled. Het is licht van gewicht en extra dun. De tijk is van katoen met een mix van tencel. Katoenen dekbedden zijn ademend en geschikt voor mensen met allergieën. Synthetische dekbedden zijn gemakkelijk te onderhouden en wasbaar. 

Een voordeel van een Tencel dekbed is dat het gemaakt is van een duurzaam materiaal. Tencel wordt geproduceerd uit houtpulp van eucalyptusbomen, die snel groeien en weinig water nodig hebben. Het productieproces van Tencel is milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld katoen, omdat het gebruik maakt van een gesloten circuitsysteem waarbij oplosmiddelen worden gerecycled.

Daarnaast heeft een Tencel dekbed ook enkele andere voordelen:

Zachtheid

Tencel heeft een zijdezachte textuur en voelt comfortabel aan op de huid. Het dekbed biedt een luxe en zachte slaapervaring.

Ademend vermogen

Tencel heeft uitstekende vochtregulerende eigenschappen, waardoor het vocht effectief absorbeert en afvoert. Dit helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur en zorgt voor een droog en comfortabel slaapklimaat.

Hypoallergeen

Tencel is van nature hypoallergeen en heeft antimicrobiële eigenschappen. Dit maakt het dekbed geschikt voor mensen met allergieën of gevoelige huid, omdat het de groei van bacteriën en huisstofmijt remt.

Milieuvriendelijk

Zoals eerder vermeld, is Tencel een duurzaam materiaal dat wordt geproduceerd met respect voor het milieu. Het is biologisch afbreekbaar en heeft een lage impact op het ecosysteem.

Duurzaamheid

Tencel is een sterke vezel die lang meegaat. Het dekbed kan jarenlang meegaan zonder zijn kwaliteit te verliezen, waardoor het een goede investering is op de lange termijn.

Het dekbed heeft ook een 3d mesh rand, wat de ventilatie ten goede komt. Ten slotte zitten er lusjes aan waardoor je je beddengoed vast kunt zetten. Zo valt het niet meer eruit.

Top 3 IKEA dekbed:

Hieronder vind je drie populaire vier seizoenen dekbedden.

1. SMÅSPORRE 4-seizoenendekbed

Het SMÅSPORRE 4-seizoenendekbed van Ikea is een veelzijdig en praktisch dekbed dat je het hele jaar door het perfecte slaapcomfort biedt.

Het SMÅSPORRE dekbed bestaat uit twee delen: een dunner zomerdeel en een dikker voor-/najaarsdeel. Deze delen kunnen gemakkelijk worden samengevoegd met behulp van drukknopen, waardoor je een warm en gezellig winterdekbed krijgt. Hierdoor kun je het dekbed aanpassen aan de seizoensgebonden temperaturen en je persoonlijke voorkeur voor warmte.

Het dekbed heeft een mix van katoen en polyester.

Het SMÅSPORRE 4-seizoenendekbed is ook machinewasbaar, waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Volg gewoon de wasinstructies van Ikea voor de beste resultaten.

SMSPORRE 4-seizoenendekbed, 140x200 cm - IKEA
4.5
€39,99

Het SMÅSPORRE 4-seizoenendekbed van Ikea is een veelzijdig en praktisch dekbed dat je het hele jaar door het perfecte slaapcomfort biedt. Met een afmeting van 200x200 cm is het ideaal voor een tweepersoonsbed.

Pros:
 • 2 Delig
 • Katoen
 • Polyester
Cons:
 • Kwaliteit kan tegenvallen

2. GRUSSTAR dekbed

Het GRUSSTAR dekbed van Ikea is een lichtgewicht en ademend dekbed dat geschikt is voor warmere nachten. Het dekbed wordt gevuld met 20% viscose wat een koeleffect heeft.

Het dekbed is machinewasbaar op 60°C, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Het kan regelmatig worden gewassen en gedroogd in de droger, waardoor het dekbed fris blijft.

Met het GRUSSTAR dekbed van Ikea kun je genieten van een comfortabele en zorgeloze nachtrust, zelfs tijdens warme nachten. Het is een milieuvriendelijke keuze en biedt het comfort dat je nodig hebt voor een goede slaapervaring.

Dekbed, GRUSSTARR, koel, 240x220 cm - IKEA
4.5
€59.95

Het GRUSSTAR dekbed van Ikea is een lichtgewicht en ademend dekbed dat geschikt is voor warmere nachten. Het dekbed heeft een afmeting van 150x200 cm en is perfect voor een eenpersoonsbed.

Pros:
 • Ademend dekbed
 • Afmeting 150x200
 • Perfect als eenpersoons dekbed
Cons:
 • Kwaliteit valt tegen

3. STJÄRNBRÄCKA dekbed

Het Stjärnbräcka dekbed van Ikea is een zacht en comfortabel dekbed dat een goede warmte-isolatie biedt.

Het Stjärnbräcka dekbed is gevuld met polyester en lyocell vezels die een goede warmte vasthouden en je warm houden tijdens koude nachten. De vezels zijn lichtgewicht en zorgen voor een zacht en knus gevoel tijdens het slapen.

De tijk van het dekbed is gemaakt van zacht en ademend katoen, wat bijdraagt aan een comfortabele slaapomgeving. Het katoen voelt prettig aan op de huid en zorgt voor een goede luchtcirculatie.

Dit dekbed is gemakkelijk te onderhouden, omdat het machinewasbaar is op 60°C. Het kan regelmatig worden gewassen en gedroogd in de droger, waardoor het dekbed fris en schoon blijft.

4-seizoenendekbed, STJRNBRCKA, 140x200 cm - IKEA
4.5
€59.95

Het Stjärnbräcka dekbed van Ikea is een zacht en comfortabel dekbed dat een goede warmte-isolatie biedt. Het dekbed heeft een afmeting van 150x200 cm en is ideaal voor een eenpersoonsbed.

Pros:
 • Fris en comfortabel
 • Wasbaar op 60 Graden
 • Comfortabele nachtrust
Cons:
 • Dun

Conclusie: IKEA dekbed

Het Ikea dekbedassortiment biedt een breed scala aan keuzes voor verschillende slaapbehoeften en budgetten. Of je nu op zoek bent naar een synthetisch dekbed, een donzen dekbed of een ecologische optie, Ikea heeft opties die passen bij jouw voorkeuren. Met hun functionaliteit en betaalbaarheid zijn Ikea dekbedden een populaire keuze voor veel mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en comfort in hun slaapomgeving.

Bedtwijfelaars #1
Nummer 1
Nummer 2
Nummer 3

Matt Sleeps dekbed | Voor elke slaper het beste slaapcomfort |

SMSPORRE 4-seizoenendekbed

Dekbed, GRUSSTARR, koel

4-seizoenendekbed, STJRNBRCKA

4.8
4.5
4.5
4.5
€129,00
€39,99
€59.95
€59.95
Pros:
 • Goed voor jou en de planeet
 • Anti allergeen & wasbaar
 • 30 dagen gratis uitproberen
Pros:
 • 2 Delig
 • Katoen
 • Polyester
Pros:
 • Ademend dekbed
 • Perfect als eenpersoons dekbed
Pros:
 • Fris en comfortabel
 • Wasbaar op 60 Graden
 • Comfortabele nachtrust
Bedtwijfelaars #1

Matt Sleeps dekbed | Voor elke slaper het beste slaapcomfort |

4.8
€129,00
Pros:
 • Goed voor jou en de planeet
 • Anti allergeen & wasbaar
 • 30 dagen gratis uitproberen
Nummer 1

SMSPORRE 4-seizoenendekbed

4.5
€39,99
Pros:
 • 2 Delig
 • Katoen
 • Polyester
Nummer 2

Dekbed, GRUSSTARR, koel

4.5
€59.95
Pros:
 • Ademend dekbed
 • Perfect als eenpersoons dekbed
Nummer 3

4-seizoenendekbed, STJRNBRCKA

4.5
€59.95
Pros:
 • Fris en comfortabel
 • Wasbaar op 60 Graden
 • Comfortabele nachtrust
0 Points